18 mei zeildag voor Oud-Leden!

Beste oud-Wilhelmina leden,

11 september 2012, dan bestaat de Wilhelminagroep 75 jaar, het 15e lustrum, dus tijd voor een feestje! Het hele jaar is gevuld met leuke activiteiten voor de leden, maar er worden ook 2 activiteiten voor oud-leden georganiseerd.

Vrijdag 18 mei – Vaardag voor oud-leden
Deze vindt plaats op vrijdag 18 mei, de dag na Hemelvaartsdag, van 11.00 tot 17.00 u. Deze dag wordt gehouden op De Strook bij de Loosdrechtse Plassen (Nieuweweg, Tienhoven).

Die dag liggen er voldoende lelievletten en andere boten om te zeilen, maar er is ook de mogelijkheid om weer een keer een stukje te roeien of te wrikken. Lekker vrij zeilen, een wedstrijdje tegen je oude bootsman, of met een aantal vletten samen een spel doen op het water, het mag allemaal.

Op het terrein wordt een tent opgezet en de groep stelt een lunch en drankjes beschikbaar. De groep verzorgt een eenvoudige lunch, deze kan worden uitgebreid door zelf iets lekkers mee te nemen; een american-picknick! Partners en kinderen zijn welkom, maar er wordt geen volledig kinderprogramma georganiseerd.

Laat even weten of je komt, dan kan daar rekening mee gehouden worden in verband met de inkoop. Mocht je op de dag zelf nog bedenken dat je toch langs wilt komen, dan ben je uiteraard ook nog van harte welkom. Bij onvoldoende interesse kan de dag geannuleerd worden, dit zal tijdig via mail en Facebook/Wilhelminagroep zeeverkenners (oud)leden worden aangekondigd. Wij gaan er vanuit dat dat niet nodig is, want we hopen op voldoende deelname!

Bij heel mooi weer kan het druk zijn op De Strook, het advies is om dan indien mogelijk te carpoolen met andere oud-leden.

Zaterdag 8 september – Lustrumfeest en reünie
Op zaterdag 8 september volgt er een lustrumfeest in ons clubhuis ’t Baken aan de Verlengde Hoogravenseweg 19 te Utrecht. Voor de oud-leden wordt er vanaf 15.00 uur een reünie georganiseerd, aansluitend een feest dat tot in de kleine uurtjes mag duren. De oud-leden kunnen aansluiten bij het lustrumfeest voor de huidige leden. Avondeten en consumpties zijn tegen vergoeding verkrijgbaar.

Opgeven:
Opgeven voor beide activiteiten kan via de volgende link: http://www.wilhelmina.org/reunie

Deelname aan beide activiteiten is gratis, maar een donatie voor de groep wordt uiteraard op prijs gesteld. Tijdens de activiteiten zal er een donatie-pot staan waar je een bijdrage in kunt doen. Je mag je bijdrage ook overmaken op ING rekening 58.25.483 tnv Wilhelminagroep Zeeverkenners, ovv donatie lustrum.

Hopelijk tot ziens,
Met vriendelijke groet,
Arwen en Mira

P.S. Ken je nog een oud-lid dat onze uitnodiging nog niet heeft ontvangen, maak hem dan attent op deze site!

Wilhelminagroep Ondersteuning

Wilhelminagroep Ondersteuning is ons team van webmasters, postmasters en actievelingen op het Wilhelmina Internet!