Nieuwsbrief juni 2014

Het was door de oog van de naald maar geweldig om te zien hoe er tot het laatste moment gestreden is om het maximale uit de wedstrijd te halen. Deze strijd is mooi te vergelijken met hoe WIJ de Wilhelminagroep bezig zijn om de winst mbt de aanbouw binnen te halen.
#ff8800 Raised €173,177 towards the €240,000 target.
Er zijn vanaf 2013 reuze sprongen gemaakt in de fondsenwerving, verkoop van de obligaties en andere financiële acties. Hulde aan iedereen die hier een bijdrage in heeft geleverd. Alhoewel de kwartfinale in zicht is en wellicht kans op meer moeten wij ons hoeden voor al teveel optimisme, de volgende horde is het laatste gat in de financiële dekking dichten en ook voor de lange termijn moeten we in de exploitatie goed bekijken waar nog winst te behalen valt. Echter met de inzet van het gehele Wilhelminateam weet ik zeker dat we ook de volgende horde kunnen halen en dat wij op weg gaan naar weer een nieuwe overwinning.
Afgelopen donderdag waren er de eindpresentaties van de studenten van de HU, momenteel worden de rapportages beoordeeld door de docenten en kunnen we de balans op maken van alle ideeën, suggesties en aanbevelingen die door de studenten zijn gedaan. Dank aan alle studenten voor hun inzet, energie, inventiviteit en creativiteit.
Al ruim 15.000 euro is toegezegd door jullie als steun aan onze plannen voor de bouw. Super mooi om te zien dat er zoveel steun is. Mocht u nog twijfelen over of u wel of niet wilt instappen neem dan gerust contact met ons op om te bekijken hoe U op uw eigen wijze een bijdrage kan en wil leveren aan onze plannen.
Samen bouwen aan de toekomst, gisteren, vandaag en morgen. Ik zeg op naar de FINALE
Mike
Over

Mike maakt zich sterk voor de nieuwbouw en alle projecten bij onze groep. Mike is lid jarenlang als staflid, teamleider en ook als voorzitter actief geweest bij onze groep.