Eindpresentaties project Hogeschool Utrecht

Tijdens de afsluitende middag mochten de 6 best in class projectgroepen hun ideeën presenteren voor de Jury en de overige aanwezige experts, docenten en studenten.  Er was door de studenten heel veel creativiteit getoond in de uitwerking van de plannen, het inlezen in de problematiek en  de presentatie aan het publiek.

Mooiste oneliner vanmiddag tijdens de eindpresentaties van de Hogeschool Utrecht. “We zijn hier om te zeilen en niet om de vloer te dweilen”.

Het was een hele nuttige, gezellige en leuke middag waarin gigantisch veel goede en bruikbare tips voor onze bouwplannen de revue zijn gepasseerd. De docenten van de HU gaan nu alle eindprojecten beoordelen en dan zullen wij de ideeën gebundeld aan jullie terugkoppelen. Het streven is natuurlijk om de beste ideeen ook daadwerkelijk mee te nemen in de te realiseren aanbouw.
De winnaars met de beste jurybeoordeling zijn door de Wilhelmiangroep uitgenodigd om ofwel met de Nassau een gezellig stuk door Utrecht te gaan varen of samen met hun mede studenten een geweldig feest te geven op onze locatie.

Dank aan Movares, Hogeschool Utrecht, alle aanwezige experts en uiteraard aan alle studenten.
 
2014-06-26 17.11.30

 2014-06-26 16.04.00-2

Mike
Over

Mike maakt zich sterk voor de nieuwbouw en alle projecten bij onze groep. Mike is lid jarenlang als staflid, teamleider en ook als voorzitter actief geweest bij onze groep.