Expertmeeting bouwproject

Al eerder hadden wij bericht dat de 150 studenten van de Hogeschool Utrecht, technische bedrijfskunde waren gestart in projectgroepen om hun kennis op gebied van duurzaamheid , conceptontwikkeling, energiesystemen, financiële analyse in te zetten voor realisatie van onze bouwplannen. Vandaag werden zij tijdens de expertmeeting op de Hogeschool Utrecht geadviseerd door 24 experts uit het veld die de studenten van praktische, inhoudelijke  en technische input konden voorzien.

Behalve experts op bouwkundig/financieel vlak waren er ook experts aanwezig op gebied van scouting en ervaringsdeskundige die eerder soortgelijke bouwtrajecten hebben geleid. Ook de gemeente Utrecht was in de vorm van het makelpunt aanwezig om kennis en ervaring op dit gebied uit te wisselen met de studenten. In juni volgen de eindrapportages van de 30 werkgroepen en wij zijn zeer benieuwd naar de verschillende oplossingen.

hu1 hu2scouting nederlandmovares foundationhogeschool itrecht

Mike
Over

Mike maakt zich sterk voor de nieuwbouw en alle projecten bij onze groep. Mike is lid jarenlang als staflid, teamleider en ook als voorzitter actief geweest bij onze groep.