Samenwerking Hogeschool Utrecht

Met hulp van ingenieursbureau Movares uit Utrecht gaan er in april 150 studenten van de Hogeschool Utrecht afdeling technische Bedrijfskunde als extra denktank aan de slag met ons project “Laat ons gebouw groeien”. Zij zullen als projectopdracht voor hun 1e jaar ons project gaan gebruiken voor uiteenlopende duurzaamheidsvraagstukken met daarnaast ook vraagstukken op gebied van gebruiks/inkomstenmodellen voor de exploitatie van het gebouw.

Wij zijn onwijs blij met deze geboden mogelijkheid van de Hogeschool Utrecht en Movares en hopen in juni de uitgewerkte plannen in ontvangst te mogen nemen. We kijken nu al uit naar hun bevindingen om deze daar waar mogelijk te kunnen verwezenlijken in de daadwerkelijke plannen.  Bij deze wensen wij vast  alle studenten van de Hogeschool Utrecht afdeling technische Bedrijfskunde heel veel succes bij het welslagen van hun opdracht.

hogeschool itrecht                                                movares foundation

 

 

Mike
Over

Mike maakt zich sterk voor de nieuwbouw en alle projecten bij onze groep. Mike is lid jarenlang als staflid, teamleider en ook als voorzitter actief geweest bij onze groep.