Stafleden worden gesprekstrainers

Dialoog training

Om het nieuwe jaar gelijk goed van start te gaan, hebben vandaag 15 staf -en bestuursleden van de Wilhelminagroep een training gekregen in het voeren van een dialoog. Met deze kennis en nieuwe vaardigheden gaan zij volgende week zaterdag 11 november als gesprekstrainer in dialoog met alle orca's, zeeverkenners, wilde vaart en loodsen.
Het doel van deze middag is om met elkaar in dialoog de beste ideeën te bedenken om geld in te zamelen voor de door ons zo gewenste nieuwbouw.
De professionele dialoogtraining van vandaag is belangeloos beschikbaar gesteld door twee kanjers van trainers namelijk Jolanda van Wijk en Eugene Boeldak. Zij zullen ook volgende week aanwezig zijn om de dialoogmiddag te begeleiden en in goede banen te leiden.
Tijdens de aansluitende Nieuwjaarsborrel die om 16.00 begint hopen we u alvast een aantal van de ideeen te kunnen presenteren.

Principes dialoog Café

 Open je geest: luister met respect naar alle ingebrachte gezichtspunten.
• Open je hart: stel je oordeel zo lang mogelijk uit.
• Wees nieuwsgierig: streef naar begrijpen, niet naar overtuigen.
• Ga voor ontdekking: laat vooronderstellingen los, ga voor nieuwe inzichten.
• Wees echt: vertel je persoonlijke ervaringen, niet enkel je mening.
• Wees kort: spreek eerlijk en met diepgang zonder lang uit te wijden.
• Voel je vrij: geen besluiten, geen actiegroepen. Geniet van het gesprek.

Jolanda van Wijk

Jolanda van Wijk is als wilhelmina-ouder zeer actief betrokken bij het project rondom de nieuwbouw. Jolanda zet haar professionele kennis op gebied van dialoog en acquisitie om ons steeds verder op weg te helpen in realisatie van dit project. Zij kan dan ook bogen op een grote praktijkervaring die zij heeft opgedaan binnen haar eigen bedrijf te weten Praktijk voor Verademing & Holistisch Advies (www.voorbijhetverstand.nl)

Jolanda is daarnaast ook actief via linkedin

Belangeloos

De training & workshop die wij vandaag hebben ontvangen zouden ons  normaal gesproken € 1150,- hebben gekost daarnaast komen dan nog de kosten voor begeleiding komende zaterdag 11 januari tijdens de dialoogmiddag, deze kosten zouden € 750,- bedragen. gezamenlijk dus een bedrag van € 1900,- 

 

 

Eugene Boeldak

Eugene is werkzaam binnen zijn eigen bedrijf te weten Otrobanda Facilitation B.V.  Verder is hij zeer betrokken net als Jolanda  bij de opzet en uitvoering van het dialoog café Utrecht meetup.com/dialoogcafe 

Meer informatie over Eugene kunt u vinden via zijn linkedin account

Mike
Over

Mike maakt zich sterk voor de nieuwbouw en alle projecten bij onze groep. Mike is lid jarenlang als staflid, teamleider en ook als voorzitter actief geweest bij onze groep.