Brainstormavond “bouwen doen wij samen”

Gisteravond hebben een aantal enthousiaste ouders de koppen bij elkaar gestoken om te kijken hoe wij onze mooie plannen voor aanbouw en botenloods kunnen gaan realiseren. In een eerste belronde voor de zomer hebben wij al een groot deel van de ouders en leden onze plannen kunnen voorleggen. Hier zijn al mooie reacties uit gekomen. Binnenkort starten wij met een nieuwe belronde om daadwerkelijk te kunnen inventariseren met welke financiële middelen wij straks kunnen gaan bouwen.

Leest u dus vooral nog eens door welke mogelijkheden u heeft als lid, oud-lid, ouder om bij te dragen aan onze nieuwbouw, zie hiervoor de aparte bouwwebsite: www.wilhelmina.org/nieuwbouw/

Kunt u niet wachten tot dat wij u bellen dan kunt u uiteraard ook met ons contact opnemen, dit kan via Mike van Kuik 06-23119184 of ons contactformulier.

Mocht u zelf leuke ideeën hebben om geld in te zamelen door het opzetten van een ludieke actie, wereldrecordpoging, promofilmpje, flessenactie,  veiling, social media-actie, muziekoptreden of andere geweldige plannen dan willen wij dit heel graag van u horen. Hiervoor kunt u terecht bij de staf of meld u actie bij Mike.

vuist

 

Bouwen doen wij samen

 

Mike
Over

Mike maakt zich sterk voor de nieuwbouw en alle projecten bij onze groep. Mike is lid jarenlang als staflid, teamleider en ook als voorzitter actief geweest bij onze groep.