De Golf

De Irene Golf, Koningsweg 310 te Utrecht (voormalig Hordehol)

Met de fiets
Je kunt de golf bereiken door richting het stadion (Galgewaard) te fietsen, als je het fietspad over de Kromme Rijn neemt (dit loopt langs de Waterlinieweg) kom je vanzelf op de Koningsweg uit, ga linksaf (tegen de richting in) het fietspad op, neem nu de eerste links (groot hek met scoutingbord). Fiets het pad helemaal af, aan het eind zie je een grasveld, steek dit over, pas op voor andere scouts) en je ziet vanzelf het gebouw liggen. (We zitten dus helemaal achteraan op dit terrein!)

Met de auto
Op de Koningsweg zit de golf tussen sportvelden ‘Kampong’ en het viaduct van de Waterlinieweg in, komende vanaf de sportvelden zit de ingang van het scoutingterrein tegenover het laatste huis voor het viaduct, u kunt hier de auto in een van de parkeervakken links van de weg zetten. Loop het scoutingterrein (aan de overkant van de weg tussen de bomen ziet u een hek en een scoutingbord) nu op en volgt het pad, aan het eind ziet u een grasveld, steek dit over en u ziet vanzelf het gebouw liggen. (We zitten dus helemaal achteraan op dit terrein!)

Per bus
De buschauffeur kan je het beste vertellen hoe je bij de Koningsweg komt, uitstappen bij het stadion en vervolgens de fietsroute volgen (+- 10 minuutjes lopen). Anders wordt je door een van de regionale lijnen of voorbij de sportvelden of voor het viaduct afgezet en zul je dus terug respectievelijk door moeten lopen.