Vrijdag 19 april herexamens

Nog héél even terug de boeken in want op vrijdag 19 april is je laatste kans om je theorie-examen te halen! De examens zijn om 20.00 uur. Waar precies weten we nog niet, dat laten we jullie zo snel mogelijk weten.

Voor het examen Roeien 3 worden verwacht Safi, Lois, Jop, Teun & Eva. Voor Kielboot 3 zijn dat Maloe en Erik. Florian, Jaap en Lauriann doen examen voor BBM3.

foto theorie-examen

Wil je nog even oefenen, bijvoorbeeld voor je roeien 3? Of voor je kielboot 3? Klik dan op de link.

Heel veel succes!

Eefje
Over

Eefje is bij de Wilhelminagroep actief als begeleidster van de Wilde Vaart - daarnaast maakt zij zich sterk voor de programmaontwikkeling binnen de groep en is ze de drijvende kracht achter ons instructieprogramma waarbij (jeugd)leden hun CWO's kunnen halen. Zie ook de CWO-site van de Wilhelminagroep voor meer informatie.