Zeildiploma halen?

zsnlogoZeilcursus

Het winterseizoen duurt nog eventjes maar met onze gedachten zitten we alweer heerlijk op de lelievlet. Wil jij aankomend vaarseizoen veel beter leren zeilen dan je al kan? Denk dan eens aan een zeilcursus. Bijvoorbeeld eentje op de Zeilschool Scouting Nederland. Deze zeilschool is speciaal voor waterscouts die binnen een week hun diploma willen halen.

Lijkt dat je wel wat? Geef je dan zo snel mogelijk op want VOL=VOL!

 

 

Eefje
Over

Eefje is bij de Wilhelminagroep actief als begeleidster van de Wilde Vaart - daarnaast maakt zij zich sterk voor de programmaontwikkeling binnen de groep en is ze de drijvende kracht achter ons instructieprogramma waarbij (jeugd)leden hun CWO's kunnen halen. Zie ook de CWO-site van de Wilhelminagroep voor meer informatie.