U-pas regeling

Met ingang van 1 augustus 2005 neemt de Wilhelminagroep deel aan de U-pasregeling. U kunt het gemeentelijke budget gebruiken voor de contributie en/of de kampen van de Wilhelminagroep.

Algemeen U-pas (regeling per 1 juli 2017)

De U-pas is een gratis pas voor mensen met een laag inkomen in Utrecht, De Bilt, Houten, IJsselstein en Stichtse Vecht. Benieuwd of u in aanmerking komt voor een U-pas? Doe dan de test op u-pas.nl/aanvragen. De hoogte van het budget dat op de U-pas staat en wat u ermee kunt doen, is afhankelijk van de leeftijd en woonplaats. (Utrecht: € 120 tot € 325)
Kinderen tot en met 17 jaar krijgen een eigen U-pas op basis van het inkomen van hun ouders. Kinderen van 18 jaar of ouder vragen zelf een U-pas aan.

Hoe gebruik ik de U-pas?

• Kies een activiteit of actie waar u uw U-pas voor wilt gebruiken.
• Ga met uw U-pas naar de aanbieder van die activiteit of actie.
• Betaal met de U-pas het maximaal toegestane bedrag of een deel daarvan.
• De actuele hoogte van uw budget bekijkt u via Mijn Account.

Betalen met een budget op de U-pas werkt als betalen met een cadeaukaart. Dit betekent dat bij de activiteit de u-pas met een smartphone wordt gescand. Het aankoopbedrag wordt direct van de pas afgeschreven. Het budget dat over is, blijft op de pas staan voor een volgende aankoop. Als het budget te laag is voor de aankoop, kan het verschil worden bijbetaald.

Uw budget gebruiken voor de Wilhelminagroep

Indien u gebruik wilt maken van uw budget voor de Wilhelminagroep, verzoek ik om contact op te nemen met de penningmeester (Wim Kronemeijer).

Vragen?

Voor vragen over deze kortingsregeling kunt u contact opnemen met:
de penningmeester via het contactformulier.