Dolfijnenweekend 21-22 april

Print Friendly, PDF & Email

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de dolfijnen,

 

Zoals sommigen van jullie misschien al in de agenda zagen staan, hebben we van 21 – 22 april weer een dolfijnenweekend. We sturen daar nu pas een brief over om niet in de war te raken met groepsweekend.

Wat houdt dolfijnenweekend in? Met dolfijnenweekend slapen alle dolfijnen een nachtje op de Golf (ons clubgebouw), van vrijdag op zaterdag. Zaterdag hebben we eerst nog een programma en zullen afsluiten met het installeren, waarbij de ouder(s)/verzorger(s) natuurlijk van harte welkom zijn!

 

Wie: alle dolfijnen

Wat: dolfijnenweekend

Waar: De golf (ons gebouw aan de koningsweg 310)

Wanneer: 21 april 19.30 tot 22 april 12.00 (aansluitend installeren)

Kosten: niets, dit kamp is gratis

Inschrijven: op de site http://www.wilhelmina.org/speltakken/deelnameformulier/

 

Vrijdagavond verwachten we alle kinderen om 19.30 op de Golf, het is dus de bedoeling dat iedereen thuis al gegeten heeft. Op zaterdag verwachten we alle ouders om 12.00 uur op de golf.

Rond 12.00 uur zullen we de middag afsluiten met het installeren van de nieuwe kinderen. Installeren is een oude scoutingtraditie, je krijgt dan de groepstekens, je speltakteken, een das en een dasring.

Het is de bedoeling dat iedereen elke opkomst zijn of haar scoutfit (uniform) aan heeft. Een scoutfit kan je aanschaffen bij de scoutshop in Utrecht (verlengde hoogravenseweg 150 A). Het gaat om een blauw scoutfit. Insignes, dassen en dasringen krijg je van de groep bij het installeren, dus die hoef je niet aan te schaffen! Let op: de openingstijden van de scoutshop zijn krap, check http://www.scoutshop-utrecht.nl/home/openingstijden

De leden die geïnstalleerd worden zijn:

Floor Westhof, Imke Scheijven, Maaike Verhoeg, Sam Bottema en Yves Punte.

 

Wat moet je meenemen?

  • Slaapmatje of luchtbed
  • Slaapzak
  • Pyjama
  • Toilettas
  • Een set droge kleren
  • Uniform (alle kinderen, installeren is een officiële gebeurtenis)

Snoep delen we met alle dolfijnen, dus dat mag mee, maar moet ingeleverd worden.

Elektrische apparaten, waaronder ook telefoons, laten we ook thuis. De stafleden zijn telefonisch bereikbaar en mocht er iets zijn, kunnen wij altijd bellen.

 

Je wil dit natuurlijk niet missen, schrijf je dus snel in via de site: http://www.wilhelmina.org/speltakken/deelnameformulier/. Mocht je niet komen, meld je dan altijd af!

Is er nog geen gezondheidsformulier ingevuld of is deze nog niet volledig, doe dit dan alsnog.

 

Wij hebben er al veel zin in!

 

Met vriendelijke groet,

De dolfijnenstaf

Annelies

Ik ben bij de Wilhelminagroep actief als schipper bij de dolfijnen en als praktijkbegeleider. Een praktijkbegeleider houdt o.a. in de gaten wie welke trainingen heeft gevolgd binnen de groep. Buiten de Wilhelminagroep ben ik ook regionaal actief in het trainingsteam van scouting.