Routebeschrijving Herfstkamp 2015

Print Friendly, PDF & Email

Beste Wilhelminaleden en ouder(s) / verzorger(s) van de Orca’s en de Zeeverkenners,

hierbij de routebeschrijving van herfstkamp

Vanuit Utrecht volgt u de A2 richting Amsterdam, afslag Abcoude ,Vinkeveen, bovenaan het viaduct gaat u over de snelweg heen en volgt u Vinkeveense Plassen via parallelweg. Vanaf de parallelweg neemt u na 500 meter de eerste weg naar rechts, de Winkeldijk, u volgt deze weg en na 1 km gaat u bij de eerste mogelijkheid links af, daarna meteen over de brug rechts af en na ca. 200 meter vindt u Jachthaven Bon. De orca’s zullen daar rond 20:00 uur met de boot afgezet worden.

Als u met tomtom rijdt.

Adres: Winkeldijk 25 3645 AP Vinkeveen, De Ronde Venen

Over

Rakesh is bij de Wilhelminagroep actief als staflid bij de zeeverkenners.

Geplaatst in Alle speltakken, Programmabrief Orca's, Programmabrief Wilde Vaart, Programmabrief Zeeverkenners