Herfstkamp orca’s 2015

Print Friendly, PDF & Email

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de orca’s,

Wat: herfstkamp
Wie: orca’s
Kosten: €30,- overmaken voor  14 oktober over te maken op gironummer 56.89.346 tnv. Wilhelminagroep Zeeverkenners o.v.v. “Herfstkamp 2014 + naam lid”.
Wanneer: verzamelen zaterdag 17 oktober 7.00 ’s ochtends op het baken
ophalen zondag 18 oktober 20.00 uur Jachthaven Bon.
Adres: Winkeldijk 25 3645 AP De Ronde Venen.
Inschrijven: uiterlijk 12 oktober inschrijven op de site. Dit kan via deze link.

Zaterdag 17 oktober is het eerste kamp van dit seizoen voor de orca’s, herfstkamp. We verzamelen ’s ochtends vroeg om 7.00 uur op het baken. Dit i.v.m. de Demmerikse sluis.
We zullen met alle spullen in de boten, alle zeeverkenners, Wilde Vaart én Loodsen richting Vinkenveen varen, waar we zullen overnachten op een eiland in tenten. Zondagavond om 20.00 uur zullen de kinderen opgehaald worden bij Jachthaven Bon.

We zullen leuke spellen doen in het jaarthema Wilhelmina Airlines, zeilen en we hopen dat de kinderen het naar hun zin zullen hebben.
Voor dit kamp moet er zoals altijd ingeschreven worden, dit kan HIER, de kosten voor dit kamp bedragen €30,-.

We zullen een nacht in een tent slapen, in oktober. Dit zal dus koud zijn, het is daarom handig om je kind een matje mee te geven om op te slapen i.p.v. een luchtbed (minder koude lucht waar je kind op slaapt). Ook is het handig om naast een goede, warme pyjama en slaapzak iets van een fleece slaapzak/deken mee te geven.
Verder goede warme kleding, warme (waterdichte schoenen), goede regenkleding en liever veel laagjes i.p.v. een dikke trui. Ook is het belangrijk zoals altijd dat alles waterdicht verpakt is, alles wat nat wordt zal waarschijnlijk niet meer drogen.

Paklijst:
–          Slaapspullen: warme slaapzak, slaapmatje, kussen, dikke en warme pyjama
–          Warme kleding; lange broeken, T-shirts, truien, vesten
–          Ondergoed, sokken
–          Zeil-of regenpak
–          Extra schoenen, zwemschoenen, zwemhanddoek
–          Toiletspullen, washandje, handdoek
–          Zonnebrand (!!!)
–          Zaklamp (!!!)
–          Uniform (compleet, dus met das, dasring en fluitenkoord)
–          Theedoek
–          Lees-of stripboek
–          Jas, handschoenen, sjaal, muts
–          Zakgeld, maximaal €15,-
–          Lunchpakket voor de trektocht van zaterdag

Dit alles waterdicht verpakt. Hou er ook rekening mee dat de tassen in een boot liggen. Verpakken in plastic tassen of vuilniszakken helpt niet, want die scheuren. Pas ook op met breekbare spullen, want er wordt regelmatig op de tassen gezeten.

Wat gaat er niet mee op kamp: electronica, telefoons of spelcomputers. Als het wel mee op kamp gaat en het gaat kapot kan de groep niet aansprakelijk gesteld worden.

Voor het kamp zal er een mailtje komen met de telefoonnummers van Fransje, Lauriann en Delaine. (Jaap gaat helaas niet mee op herfstkamp) Wij willen iedereen verzoeken om alleen in geval van NOOD te bellen. Er zal altijd een telefoon aanstaan en we zullen regelmatig onze voice-mails checken.

De kampstaf wil de ouders er op attent maken, dat wanneer het kampgeld betaald is en het gezondheidsformulier ingeleverd, de ouders hun kinderen toestemming geven, om mee te gaan op kamp. Daarnaast gaan zij akkoord met de te nemen maatregelen door de kampstaf bij eventuele ongevallen of onvoorziene omstandigheden. Het is dus belangrijk dat het gezondheidsformulier in ingevuld en up-to-date blijft, mochten er verandering zijn vul dan opnieuw een formulier in.

Tevens willen we jullie er op wijzen dat losse bezittingen van alle opvarenden niet verzekerd zijn door de Wilhelminagroep of scouting Nederland. Complete plunjezakken/tassen zijn dus wel verzekerd, maar losse bezittingen als brillen, portemonnees, horloges, etc dus niet.

Wij hebben erg veel zin in het herfstkamp en hopen veel plezier te hebben met alle orca’s. Mochten er nog vragen zijn, dan kan je altijd mailen naar orcaleiding@wilhelmina.org of ons aanschieten voor- of tijdens een opkomst.

Met vriendelijke groet namens het orca stafteam,
Delaine