Eindejaarsopkomst 11 december

Print Friendly, PDF & Email

Eindejaarsopkomst, 11 december

 

Beste Dolfijnen, Orca’s, Zeeverkenners en ouders en/ of verzorgers van,

 

Op zaterdag 11 december sluiten we traditiegetrouw het jaar af met een spectaculaire eindejaarsopkomst. De Orca’s en Zeeverkenners draaien tot 14:30 normale opkomst en fietsen daarna gezamenlijk naar de gymzaal, waar de dolfijnen zelfstandig heen komen.

 

Nadat we ons in het zweet gewerkt hebben gaan we met zijn allen naar de Golf om een heerlijk hapje te eten! Na het krachtvoer gaan we een spetterend avondprogramma doen! Om 21:00 is de eindejaars opkomst weer afgelopen.

 

We verzamelen om 15:00 bij de gymzaal van het Kranenburg.

Om 21:00 is deze spetterende dag weer afgelopen bij de Golf.

 

We verzamelen bij de gymzaal, Kranenburg School, Tamboersdijk 9, 3582 TZ Utrecht

We eindigen bij de Irene Golf, Koningsweg 310

 

Neem je fiets en je gymspullen (sportschoenen zonder zwarte zolen) mee!

 

Mocht je niet kunnen komen naar deze knotsgekke dag, meld je dan minstens een week van te voren af bij je leiding! Wat we precies gaan doen blijft nog een verrassing, maar trek je clownsneus en je acrobatenpakje maar vast uit de kast!

 

De dolfijnen-, orca- en zeeverkennersstaf.

Eindejaarsopkomst 11 december

Print Friendly, PDF & Email

Eindejaarsopkomst, 11 december

 

Beste Dolfijnen, Orca’s, Zeeverkenners en ouders en/ of verzorgers van,

 

Op zaterdag 11 december sluiten we traditiegetrouw het jaar af met een spectaculaire eindejaarsopkomst. De Orca’s en Zeeverkenners draaien tot 14:30 normale opkomst en fietsen daarna gezamenlijk naar de gymzaal, waar de dolfijnen zelfstandig heen komen.

 

Nadat we ons in het zweet gewerkt hebben gaan we met zijn allen naar de Golf om een heerlijk hapje te eten! Na het krachtvoer gaan we een spetterend avondprogramma doen! Om 21:00 is de eindejaars opkomst weer afgelopen.

 

We verzamelen om 15:00 bij de gymzaal van het Kranenburg.

Om 21:00 is deze spetterende dag weer afgelopen bij de Golf.

 

We verzamelen bij de gymzaal, Kranenburg School, Tamboersdijk 9, 3582 TZ Utrecht

We eindigen bij de Irene Golf, Koningsweg 310

Neem je fiets en je gymspullen (sportschoenen zonder zwarte zolen) mee!

 

Mocht je niet kunnen komen naar deze knotsgekke dag, meld je dan minstens een week van te voren af bij je leiding! Wat we precies gaan doen blijft nog een verrassing, maar trek je clownsneus en je acrobatenpakje maar vast uit de kast!

 

De dolfijnen-, orca- en zeeverkennersstaf.

Eindejaarsopkomst 11 december

Print Friendly, PDF & Email

Eindejaarsopkomst, 11 december

 

Beste Dolfijnen, Orca’s, Zeeverkenners en ouders en/ of verzorgers van,

 

Op zaterdag 11 december sluiten we traditiegetrouw het jaar af met een spectaculaire eindejaarsopkomst. De Orca’s en Zeeverkenners draaien tot 14:30 normale opkomst en fietsen daarna gezamenlijk naar de gymzaal, waar de dolfijnen zelfstandig heen komen.

 

Nadat we ons in het zweet gewerkt hebben gaan we met zijn allen naar de Golf om een heerlijk hapje te eten! Na het krachtvoer gaan we een spetterend avondprogramma doen! Om 21:00 is de eindejaars opkomst weer afgelopen.

 

We verzamelen om 15:00 bij de gymzaal van het Kranenburg.

Om 21:00 is deze spetterende dag weer afgelopen bij de Golf.

 

We verzamelen bij de gymzaal, Kranenburg School, Tamboersdijk 9, 3582 TZ Utrecht

We eindigen bij de Irene Golf, Koningsweg 310

Neem je fiets en je gymspullen (sportschoenen zonder zwarte zolen) mee!

 

Mocht je niet kunnen komen naar deze knotsgekke dag, meld je dan minstens een week van te voren af bij je leiding! Wat we precies gaan doen blijft nog een verrassing, maar trek je clownsneus en je acrobatenpakje maar vast uit de kast!

 

De dolfijnen-, orca- en zeeverkennersstaf.