Dolfijnen scoutingloten

Print Friendly, PDF & Email

Scoutingloten!!!!

 

Ook dit jaar gaan we scoutingloten verkopen. We starten 21 maart tijdens de opkomst. We zullen deze opkomst uitleggen aan de kinderen hoe zij het beste de scoutingloten kunnen verkopen. We zullen dan in de wijk daadwerkelijk de scoutingloten proberen te verkopen. Wanneer je tijdens deze opkomst je loten al allemaal hebt verkocht dan kan je bij de leiding vragen naar nieuwe. Deze neem je dan mee naar huis om ze in je eigen wijk te verkopen. Wie de meeste loten verkoopt van de dolfijnen krijgt een prijs, en degene die de meeste loten verkopen van de groep krijgen een insigne.

We stoppen 18 april met verkopen van de loten. Tijdens deze opkomst moeten alle loten die niet verkocht zijn ingeleverd worden en natuurlijk het op gehaalde geld. Wanneer je de loten thuis kwijt raakt en dus niet meer kan inleveren dan moet je voor deze loten betalen.

 

Van elk lot dat er verkocht wordt gaat er €1,20 naar de groep. Hiermee
betalen wij onze speciale activiteiten, zoals het zwemmen, een uitje
naar het museum, de eindejaarsopkomst enzovoorts.

 

Wanneer je liever niet met al het kleingeld in je zak loopt. Dan kan er ook gekozen worden om het geld over te maken naar onze groepsrekening. Als uw voorkeur hier naar uit gaat kunt u mailen naar Paul:            paul.eussen@wilhelmina.org

 

 

De trekking is 21 augustus 2009. Zie voor de uitslagen www.scoutingloterij.nl

We hebben ervoor gekozen om maar een relatief korte periode de loten te verkopen omdat de aandacht voor de loten van de dolfijnen niet heel lang blijft. (ervaring van vorig jaar)

 

Gr,

 

Paul Eussen

Dolfijnenschipper